Η χρονιά του 2022 μπορεί να έφερε μια νέα πραγματικότητα αλλά τα trends και οι τάσεις δεν σταματούν! Είσαι μαμά η νονά και ετοιμάζεις βάπτιση αλλά δεν μπορείς να σκεφτείς το θέμα; Εμείς σου έχουμε φτιάξει μια λίστα με τα πιο hot θέματα βάπτισης για το 2022 για να αφήσεις άφωνους τους καλεσμένους σου!

Δείτε τις ομορφότερες βαπτίσεις αγοριών και κοριτσιών που έχετε δει ποτέ και τα πιο ιδιαίτερα και hot θέματα. Με μια γρήγορη ματιά μπορείτε να καταλάβετε το θέμα της κάθε βάπτισης και έπειτα να ταξιδέψετε σε καθεμία από αυτές που θα σας προσελκύσουν το ενδιαφέρον. Με αυτό το τρόπο, θα πάρετε ιδέες τόσο για το θέμα της βάπτισης όσο και για τα χρώματα, τα διακοσμητικά αντικείμενα και το candy bar. Η Cosmos Events μπορεί να δημιουργήσει ένα μοναδικό σκηνικό που σίγουρα θα εντυπωσιάσει!

 

3 HOT ΙΔΕΕΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ AΓΟΡΙΟΥ

 

Θέμα Βάπτισης Αερόστατο για Αγόρι

Ένας πολύ εντυπωσιακός στολισμός βάπτισης αποτελεί το θέμα παραμυθένιο ταξίδι με αερόστατο. Τα χρώματα που μπορούν να κυριαρχίσουν είναι το βαθύ μπλε συνδυασμένο με την απόχρωση της μέντας. Το προαύλιο της εκκλησίας μπορεί να διακοσμηθεί με ολόφρεσκα άνθη, ξύλινα αερόστατα καθώς και -οπωσδήποτε- με χάρτινα διακοσμητικά αερόστατα!

Θέμα Βάπτισης Μικρός Πρίγκιπας

Η βάπτιση με αυτό το θέμα θα μεταφέρει τους καλεσμένους σας στον όμορφο παραμυθένιο κόσμο ενός μικρού πρίγκιπα, του δικού σας μικρού Πρίγκιπα! Εμπνευσμένο από την υπέροχη ιστορία του παραμυθιού «Ο μικρός πρίγκιπας», η ομάδα της Cosmos Events δημιούργησε ένα εντυπωσιακό candy bar με υπέροχα γλυκά, όλα εναρμονισμένα με το θέμα, όπως τα cupcakes αλεπού, τα cupcakes με τον πλανήτη καθώς και το αγαπημένο τριαντάφυλλο του μικρού Πρίγκιπα.

 

Θέμα Βάπτισης Ζωάκια Του Δάσους

Η βάπτιση με θέμα ζωάκια του δάσους μας ταξιδεύει σίγουρα στην καρδιά ενός πυκνού δάσος γεμάτου με πολλά ζωάκια. Μια αλεπού, ένας σκαντζόχοιρος, ένα ελάφι, μια κουκουβάγια και πολλά άλλα ζωάκια πήραν μέρος στη διακόσμηση αλλα και του Candy Bar της βάπτισης αυτής. Για τον στολισμό της βάπτισης επιλέχθηκαν pampas grass ενώ το τραπέζι του δάσους ήταν γεμάτο με φρέσκια λεμονάδα και γλυκιές λιχουδιές όπως θεματικά cupcakes, μπισκότα, cake pops, macarons και πολλές άλλες γλυκιές λιχουδιές.

 

3 HOT ΙΔΕΕΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ

 

Θέμα Βάπτισης Κύκνος

Παραμυθένιος στολισμός βάπτισης με κυρίαρχα χρώματα το λευκό και το ροζ. Η ομάδα της Cosmos Events οργάνωσε μια πριγκιπική βάπτιση με κυρίαρχο στοιχείο του στολισμού τον πριγκιπικό κύκνο! Το Candy Bar πλημμυρισμένο στο ροζ και στα γλυκά κεράσματα εντυπωσίασε ολους τους καλεσμένους! Για τον στολισμό χρησιμοποιήθηκαν λευκά πούπουλα, αέρινα υφάσματα, ροζ τριαντάφυλλα και κύκνοι με χρυσές κορόνες μεταμορφώνοντας το προαύλιο της εκκλησίας σε παραμυθένιο τοπίο.

Θέμα Βάπτισης Νεράιδα

Η βάπτιση με θέμα νεράιδα με μαγικό αστέρι μας μεταφέρει σε ένα παραμυθένιο floral ροζ σκηνικό! Το προαύλιο εκκλησίας ντύθηκε στις αποχρώσεις του ροζ και εμπλουτίστηκε με πανέμορφες ευωδιαστές ζέρμπερες, ροζ τριαντάφυλλα, λευκά άνθη και γέμισε με όμορφες μυρωδιές! Αέρινα υφάσματα, μαγικά ραβδάκια με γλίτερ και ξυλινα διακοσμητικά σε σχήμα αστέρι χρησιμοποιήθηκαν για τον στολισμό της βάπτισης και την έκαναν so beautiful!

 

Θέμα Βάπτισης Ελεφαντάκι Για Κορίτσι

Χαριτωμένος στολισμός βάπτισης με θέμα ελεφαντάκι σε αερόστατο στις γλυκιές αποχρώσεις του ροζ και του λευκού. Το προαύλιο της εκκλησίας στολίστηκε με ροζ ορτανσίες, λευκά άνθη και αέρινα υφάσματα! CandyBar με γλυκά κεράσματα και Salty Bar με αλμυρές λιχουδιές, όλα εναρμονισμένα με το θέμα της βάπτισης, εντυπωσίασαν τους καλεσμένους.