Η βάπτιση με θέμα τη νεράιδα σίγουρα θα εντυπωσιάσει! Στην διακόσμηση της βάπτισης με το αγαπημένο θέμα της νεράιδας μπορούν να χρησιμοποιηθούν vintage διακοσμητικά, κορδέλες, φιογκάκια και φυσικά πολλές πολλές νεράιδες. Κυρίαρχα χρώματα που ταιριάζουν απόλυτα με το θέμα είναι το ροζ, το σάπιο μήλο και το λευκό, τα οποία όλα μαζί δημιουργούν ένα άκρως νεραιδένιο αποτέλεσμα!

Η Cosmos Events έχει πραγματοποιήσει βάπτιση με θέμα νεράιδα με μαγικό αστέρι η οποία ξεχείλιζε απο χρώματα και αρώματα και μετέφερε τους καλεσμένους σε ένα παραμυθένιο floral ροζ σκηνικό! Ο χώρος ντύθηκε στις αποχρώσεις του ροζ και εμπλουτίστηκε με πανέμορφες ευωδιαστές ζέρμπερες, ροζ τριαντάφυλλα, λευκά άνθη και γέμισε με όμορφες μυρωδιές!

Το εντυπωσιακό candy bar  στόλιζε το εξωτερικό της εκκλησίας και τραβούσε τα βλέμματα, αφού ήταν γεμάτο με νόστιμα γλυκά. Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τόσο τη βάπτιση όσο και τις λιχουδιές που τους περίμεναν μετά το μυστήριο.

Οι μπομπονιέρες της βάπτισης είχαν φυσικά θέμα την νεραίδα και αποτελούνταν απο ροζ τούλι και ροζ κουφέτα.

Τα προσκλητήρια βάπτισης που μπορείτε να επιλέξετε για το θέμα της νεράιδιας είναι αρκετά και όλα τόσο παραμυθένια!

Εξαιρετική επιλογή αποτελεί αυτο το οικονομικό προσκλητήριο βάπτισης με μεταλιζέ κάρτα με ασορτί βιβλίο ευχών στολισμένα με μια νεράιδα και πολλά πολλά λουλούδια.

 

Εντυπωσιακό και ιδιαίτερο προσκλητήριο βάπτισης στους τόνους του ροζ με μεταλλιζέ κάρτα και φάκελο και θέμα την νεράιδα αποτελεί το παρακάτω προσκλητήριο το ποίο θα μείνει σίγουρα αξέχαστο!

Χειροποίητα σετ βάπτισης με θέμα της νεράιδα με κυρίαρχες τις αποχρώσεις του ροζ αποτελούν εξαιρετική επιλογή για να ολοκληρώσετε την βάπτιση.

Χαριτωμένο σετ νονού με κουτί - καρεκλάκι, με λαμπάδα και λαδοσέτ με κυρίαρχα χρώματα το ροζ και το λευκό το οποίο είναι στολισμένο και ζωγραφισμένο στο χέρι με θέμα την νεράιδα και το μαγικό αστέρι της. Την λαμπάδα της βάπτισης την διακοσμούν μεγάλα ξύλινα αστέρια, τούλι και δαντέλες ιδανικά για ένα πιο ρομαντικό στυλ βάπτισης.

Επιλογή που σίγουρα θα λατρέψει η μικρή σαςε είναι το σετ νονού κουτί - καρεκλάκι με λαμπάδα και λαδοσέτ με κυρίαρχα χρώματα το ροζ, το φούξια και το λευκό το οποίο είναι στολισμένο και ζωγραφισμένο στο χέρι με θέμα την νεράιδα. Μια χαριτωμένη νεράιδα κοσμεί το κουτί βάπτισης και πολλά υφασμάτινα τριαντάφυλλα  σε μωβ τόνους και κορδέλες διακοσμούν όλο το σετ!

Φυσικά για να ολοκληρώσετε την βάπτιση της μικρής σας με θέμα την νεράιδα θα χρειαστείτε το πιο νεραιδένιο φορεματάκι βάπτισης το οποίο θα το βρείτε φυσικά στην Cosmos Events απο την Stova Bambini! Φτιαγμένο με ροζ και λευκό τούλι και ένα μεγάλο λουλούδι στην μέση θα μεταμορφώσει την μικρή σας στην πιο όμορφη νεράδια!