Γάμος
Γάμος στην Κύθνο - Στολισμός γάμου και βάπτισης σε νησί

Ο γάμος σε νησί είναι πολύ ψηλά στη λίστα των destination wedding με τα ειδυλλιακά τοπία να δημιουργούν την απόλυτη ατμόσφαιρα. Τα ωραία μέρη για γάμο στη χώρα μας έχουν φυσική ομορφιά με ολοένα και περισσότερα μελλόνυμφα ζευγάρια από το εξωτερικό αλλά και το εσωτερικό να τα επιλέγουν. Ο Αντώνης και η Αλεξάνδρα ήταν ένα από αυτά τα ζευγάρια και επέλεξαν την Κύθνο για τον γάμο και τη βάπτιση της μικρής Μαριάντας!

Continue ReadingΓάμος στην Κύθνο - Στολισμός γάμου και βάπτισης σε νησί
10+1 ιδέες για στολισμό γάμου Boho  με Pampas Grass

Το Pampas Grass ή γυνέριο, στην ελληνική γλώσσα, είναι ένα είδος ψηλού, φτερωτού φυτού που μπορεί, αν υπάρχει χώρος να αναπτυχθεί, να φτάσει σε πολύ μεγάλο ύψος (4 μέτρα) και πλάτος (3 μέτρα) ! Το αειθαλές φυτό έχει καταγωγή από τη Νότια Αμερική και συγκεκριμένα από τις πεδιάδες Πάμπας της Αργεντινής από όπου και πήρε το όνομά του, και χρησιμοποιείται ως καλλωπιστικό φυτό σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Μπορεί να έχετε δει αυτό το όμορφο λουλούδι να μεγαλώνει άγρια ​​σε χωράφια, πάρκα ή κήπους και να χρησιμοποείται ακόμη και στη διακόσμηση του σπιτιού. Η άνθιση του pampas είναι παρόμοια με αυτή του μπαμπού, με μακρόστενες συστάδες μικροσκοπικών λουλουδιών και αποτελούν εξαιρετική επιλογή για χρήση σε στολισμό γάμου!

Continue Reading10+1 ιδέες για στολισμό γάμου Boho με Pampas Grass
Συμβουλές και ιδέες για στολισμό γάμου σε ελληνικό νησί

Η τοποθεσία του γάμου είναι μια από τις πιο σημαντικές πτυχές κάθε τελετής. Θα πρέπει να είναι όμορφη και καλά διακοσμημένη για να δώσει στην εκδήλωση μια ατμόσφαιρα που θα την κάνει αξέχαστη. Ο γάμος σε νησί και δη ελληνικό νησί είναι πολύ ψηλά στη λίστα των destination weddings με τα ειδυλλιακά τοπία να δημιουργούν την απόλυτη ατμόσφαιρα.

Continue ReadingΣυμβουλές και ιδέες για στολισμό γάμου σε ελληνικό νησί
Στολισμός γάμου με γεωμετρικά σχήματα (πολύγωνο)

Η χρήση των γεωμετρικών σχημάτων έχει εξελιχθεί σε μία από τις πιο δημοφιλείς τάσεις τα τελευταία χρόνια και είναι ό,τι πιο σύγχρονο μπορείτε να επιλέξετε για το γάμο σας! Ιδανική για όσους επιθυμούν έναν μοντέρνο γάμο με μίνιμαλ αισθητική που θα αποπνέει μία νεανική και καινοτόμα αίσθηση! Είναι μία τάση που αγαπήθηκε από πολλά ζευγάρια και θα συνεχίσουμε να βλέπουμε σε πολλούς ακόμα στολισμούς γάμου.

Continue ReadingΣτολισμός γάμου με γεωμετρικά σχήματα (πολύγωνο)
Γιατί ο στολισμός γάμου με ελιά αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για τη διακόσμηση του γάμου σας; (UPDATED 2023)

Ζούμε σε μια από τις πιο όμορφες χώρες του κόσμου, με ακατέργαστη και μοναδική ομορφιά, όπου η σύνδεσή της ελιάς με την ελληνική φύση μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί σε έναν γάμο ή σε νησί, ή σε βουνό, στην ύπαιθρό ή σε έναν γάμο στην πόλη, σε οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, καθώς η ελιά δεν έχει εποχή και μπορεί να βρει τη θέση της τόσο στους καλοκαιρινούς γάμους όσο και στους χειμωνιάτικους! Μια φοβερή ιδέα λοιπόν, είναι ο στολισμός γάμου με ελιά. Αν ανήκεις στα ζευγάρια που αγαπούν τα φυσικά στοιχεία, θα απολαύσεις το κομψό πράσινο της ελιάς στο γάμο σου!

Continue ReadingΓιατί ο στολισμός γάμου με ελιά αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για τη διακόσμηση του γάμου σας; (UPDATED 2023)
Στέφανα γάμου: Συμβολισμοί από τα βάθη των αιώνων έως σήμερα

Οι συμβολισμοί στο μυστήριο του γάμου είναι πάρα πολλοί και φυσικά συγκινητικοί, καθώς δηλώσουν την αρχή μίας νέας ζωής για το ζευγάρι και την ηθική, πνευματική, συναισθηματική και κοινωνική τους ένωση, καθώς πλέον στα μάτια του θεού, αυτό αποτελεί μία σάρκα και μία ψυχή. Ένα από τα πιο σπουδαία σύμβολα της τελετής του γάμου, αποτελούν τα στέφανα γάμου, τα οποία χρησιμοποιούνται παντοιοτρόπως από τον ιερέα, προκειμένου να περιλάβει όλους τους συμβολισμούς που αποτελούν το συνεκτικό δεσμό όλων όσων αποτελούν το μυστήριο του γάμου!

Continue ReadingΣτέφανα γάμου: Συμβολισμοί από τα βάθη των αιώνων έως σήμερα

1 στοιχεία για την 6 των 20 συνολικό

Designed by ArtAbout