Το καλάθι μου

Το Καλάθι σας

Επιστροφή Προϊόντος & Χρημάτων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες, το προϊόν που παραλάβατε, αιτιολογώντας τον λόγο επιστροφής του και ΜΟΝΟ κατόπιν προηγηθείσας συμφωνίας. Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να είναι στην αρχική και άριστη κατάσταση που το έχετε παραλάβει. Εάν οι προαναφερθείσες προϋποθέσεις δεν πληρούνται, τότε το προϊόν θα σας επιστρέφεται με δική σας χρέωση.

Οι επιστροφές δε γίνονται δεκτές για τα είδη Βάπτισης και Γάμου επειδή τα συγκεκριμένα προϊόντα κατασκευάζονται και αποστέλλονται κατόπιν παραγγελίας.

Για να επιστρέψετε ένα προϊόν, θα πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2105789080 για να προηγηθεί συνεννόηση με το κατάστημα. Τα στοιχεία και η διεύθυνση επιστροφής του προϊόντος είναι :

Cosmos Events

Σοφοκλέους 18

Περιστέρι – ΤΚ 12134

τηλ. 2105789080

Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε και ελέγχουμε το προϊόν. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται με τον τρόπο που έχετε ολοκληρώσει την παραγγελία σας. Τα έξοδα αποστολής, επιστροφής και αντικαταβολής δεν συμπεριλαμβάνονται στην επιστροφή χρημάτων. Προϊόντα που είναι σε προσφορά 50% και άνω δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.

 

Ακύρωση Παραγγελίας

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας και εφόσον δεν έχει γίνει η αποστολή του προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 2105789080 ή στο e-mail info@cosmosevents.gr.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ & ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Made with by wedoo