Η ημέρα του γάμου είναι από τις πιο σημαντικές ημέρεςτης ζωής των περισσότερων ανθρώπων. Όταν έρχεται λοιπόν αυτή η στιγμή, όλα πρέπει να είναι ονειρικά, να εκφράζουν το ζευγάρι και φυσικά να αποτελέσει τελικά μια ημέρα που θα μείνει αξέχαστη στους ίδιους, στα αγαπημένα πρόσωπα που θα παρευρίσκονται στο μυστήριο αλλά και σε όσους χρειαστεί να στείλουν βίντεο και φωτογραφίες για να είναι μέρος του έστω και από μακριά. Ο στολισμός γάμου φυσικά αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο για την επίτευξη ενός ονειρεμένου γάμου. Οι στολισμοί γάμου πρέπει να περιέχουν προσωπικές πινελιές τις οποίες θα πρέπει να λάβουν υπόψιν τους οι ειδικοί και όλα μαζί τα στοιχεία τελικά να δημιουργήσουν τον τέλειο γάμο. Οι κυκλικές αψίδες με άνθη, τα candy stands, οι λαμπάδες καιτα stands μεσυνθέσεις λουλουδιών σε αγαπημένες παλ αποχρώσεις,τα drink stands και άλλες διάφορες ιδέες σας περιμένουνστην συνέχεια.

 

 

 

 

Στολισμοί εκκλησίας για γάμο

Ο στολισμος εκκλησίας για γάμο, εσωτερικά αλλά και εξωτερικά, είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο. Αποτελεί το αρχικό σημείο που ανταμώνουν όλοι οι καλεσμένοι περιμένοντας τον γαμπρό και έπειτα την νύφη, όπως υποστηρίζει η παράδοση, και σίγουρα η πρώτη εντύπωση είναι πολύ σημαντική. Οι προσεγμένοι στολισμοί γάμου πετυχαίνουν εύκολα αυτόν τον σκοπό.

Στολισμοί γάμου εκκλησία

Εξωτερικοί στολισμοί εκκλησίας για γάμο.

Οι εξωτερικοί στολισμοί εκκλησίας για γάμο συνηθίζεται να έχουν αέρινα υφάσματα, φαναράκια με κεριά, και minimal stands με συνθέσεις αγαπημένων λουλουδιών. Οι κυκλικές αψίδες  αποτελούν ένα εντυπωσιακό στοιχείο για τον γάμο, ειδικά εάν πρόκειται για γάμο σε εξωτερικό χώρο καθώς αποτελεί την πιο ρομαντική και παραμυθένια νότα διακόσμησης. Φυσικά ένα candy ή drink stand είναι πάντα μια υπέροχη επιλογή, δεν τραβάνε μόνο τα βλέμματα αλλά είναι ένα σύγχρονο στοιχείο διακόσμησης που όταν βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με το υπόλοιπο ύφος, τα χρώματα και τον χαρακτήρα του γάμου είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Και βέβαια είναι πολύ σημαντικό για τους καλεσμένους εν ώρα αναμονής να έχουν την επιλογή να δροσιστούν ή να γλυκαθούν. Άλλωστε σε ποιον δεν αρέσουν τα γλυκά...

 

 

Οι εσωτερικοί στολισμοί εκκλησίας για γάμο

Οι εσωτερικοί στολισμοί εκκλησίας για γάμο, συνήθως είναι πιο minimal. Φυσικά μια safe και εντυπωσιακή επιλογή είναι τα stands με τις λαμπάδες και τα μπουκέτα λουλουδιών και φυτών. Οι κορδελίτσες και κάποια λεπτά υφάσματα ( πχ. τούλι) κοσμούν όλη την ατμόσφαιρα και ολοκληρώνουν την διακόσμηση με τρόπο διακριτικό αλλά εντυπωσιακό.    Μια   κρυστάλλινη    καράφα    γάμου,    ένας  υπέροχος ασημένιος   δίσκος   γάμου,   δύο   γαμήλια   εντυπωσιακά  κρυστάλλινα ποτήρια και φυσικά δύο μοναδικά στέφανα γάμου θα είναι οι λεπτομέρειες που θα κάνουν την διαφορά.

 

Διακόσμηση νυφικού αμαξιού

Η στιγμή που καταφθάνει το νυφικό αμάξι είναι όλα τα βλέμματα στραμμένα επάνω του και περιμένουν όλοι με ανυπομονησία να δουν την πανέμορφη νύφη να κατεβαίνει. Είναι η στιγμή που ξεδιπλώνεται το νυφικό και τρέχουν όλα τα παρανυφάκια να βοηθήσουν. Φυσικά δεν μπορεί να λείπει η διακόσμηση του νυφικού αμαξιού σε μια τόσο ιδιαίτερη στιγμή του γάμου. Μια διαχρονική και κλασική επιλογή είναι τα μπουκέτα γάμου, τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε πάνω στο αμάξι, και συνήθως είναι σε απόλυτη αρμονία με την νυφική ανθοδέσμη. Ένας άλλος τρόπος διακόσμησης είναι οι γιρλάντες λουλουδιών σε σχήμα της επιλογής του ζευγαριού, τα περίτεχνα δεσίματα υφασμάτων πάνω στον καπό, τα μπαλόνια και οι κορδέλες, τα στεφανάκια λουλουδιών και γιατί όχι μεταλλικά τενεκεδάκια δεμένα με κορδονάκια και κορδελίτσες στο πίσω μέρος του νυφικού αμαξιού. Έτσι, το χαρμόσυνο γεγονός του γάμου, εκτός από τις κόρνες που συνηθίζεται από τα ακολουθούμενα αμάξια, θα γίνεται αντιληπτός και από τα χαριτωμένα τενεκεδάκια.

 

Στολισμός γάμου – δεξίωση.

Μετά το μυστήριο η επόμενη μεγάλη στιγμή είναι η στιγμή της δεξίωσης. Κατά την είσοδο των καλεσμένων στον χώρο, μια θαυμάσια ιδέα, εκτός από τα γυάλινα κάδρα καλωσορίσματος, είναι το τραπέζι ευχών όπου οι καλεσμένοι θα μπορούν να γράψουν στο βιβλίο ευχών γάμου (ευχολόγιο) τις ευχές τους για τους νεόνυμφους.

Κάποιες ιδέες διακόσμησής του είναι τα κηροπήγια, τα γυάλινα διακοσμητικά, τα διάφορα υφάσματα, οι φανταστικές ανθοσυνθέσεις, οι αψίδες, οι φωτογραφίες του ζευγαριού μέσα σε όμορφες κορνίζες, τα κεράκια, οι πινακίδες ,τα γλυκά και διάφορα άλλα διακοσμητικά. Φυσικά όμορφες ιδέες αποτελούν και πάλι τα drink και candy stands. Ο στολισμός των τραπεζιών και των καρεκλών είναι επίσης πολύ σημαντικός , καθώς οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά. Στα τραπέζια μια μοναδική επιλογή διακόσμησης είναι οι αποχρώσεις που θα επιλεχθούν για τα τραπεζομάντιλα σε συνδυασμό με τα διακοσμητικά που θα υπάρχουν στην μέση τουτραπεζιού αλλά και ξεχωριστά για κάθε καλεσμένο. Κάρτες καλωσορίσματος με όμορφα μηνύματα, μπουκέτα λουλουδιών, μπομπονιέρες και φαναράκια κεριών είναι μερικές από τις επιλογές που προτείνονται.

Μπορεί να μην ξέρετε τι να επιλέξετε μέσα σε τόσες ιδέες και επιλογές αλλά σίγουρα θα καταλήξετε σε κάτι που σας αρέσει και σας εφράζει και αυτό ακριβώς κάνει έναν γάμο ξεχωριστό, ο χαρακτήρας και το ύφος που θα του δώσετε και έτσι είναι βέβαιο πως θα είναι υπέροχος και όλοι θα θυμούνται αυτήν την ημέρα αγάπης για πολύ πολύ καιρό.

Για έναν ονειρεμένο γάμο επικοινωνήστε μαζί μας στο 2105789080