Παρακάτω σας έχουμε παραθέσει 20 γαμήλια προσκλητήρια που πρέπει οπωσδήποτε να δείτε πριν αποφασίσετε το στυλ που θα έχει ο γάμος σας!

  1. Elegant προσκλητήριο γάμου χρυσό και λευκό

Elegant προσκλητήριο γάμου σε αποχρώσεις του χρυσού και του λευκού. Μια εντυπωσιακή αποτύπωση της κλασικής κομψότητας, το προσκλητήριο αυτό με τα μονογράμματα των μελλόνυμφων στην κάρτα αλλά και στον φάκελο ταιριάζει σε ένα γάμο με elegant και μοντέρνο ύφος.

 

  1. Προσκλητήριο γάμου Floral Ακουαρέλα

Ένα προσκλητήριο γάμου σε οικολογικό φάκελο και Floral Ακουαρέλα στην κάρτα θα δώσει σίγουρα το σήμα του ρούστικ ρομαντισμού. Η μινιμαλιστική γραμματοσειρά και η καλοκαιρινή floral ακουαρέλα από ευκάλυπτο δημιουργεί τον τέλειο συνδυασμό ρομαντικής κομψότητας.

 

  1. Προσκλητήριο γάμου letterpress

Η λεπτή τέχνη του letterpress είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο εκλεπτυσμένους τρόπους για να στείλετε ένα προσκλητήριο γάμου. Πρόκειται για υψηλής ποιότητας προσκλητήρια γάμου που εκτυπώνονται με ιδιαίτερη τεχνική πάνω σε βαμβακερό χαρτί. Ταιριάζουν σε κάθε στυλ γάμου, ανάλογα φυσικά με το σχέδιο που θα επιλέξετε και έχουν μια ομορφιά που είναι… διαχρονική.

  1. Dustypink Προσκλητήριο γάμου με Καλλιγραφία

Ρομαντικό προσκλητήτιο γάμου με καλλιγραφία στα ονόματα των μελλόνυμφων δημιουργώντας ένα εκπληκτικό σχέδιο, σε dusty pink φάκελο σφραγισμένο με λευκό βουλοκέρι, εμπνευσμένο από το αίτημα του ζευγαριού για "sugar plum romance”.

  1. Προσκλητήριο γάμου Εμπνευσμένο Από Την Τέχνη

Εντυπωσιακό προσκλητήριο γάμου εμπνευσμένο από την τέχνη με floral μοτίβα που θα μαγέψουν τους καλεσμένους σας από τη πρώτη κιόλας ματιά! Ο μεταλλιζέ φάκελος και τα φλοράλ μοτίβα εμπνευσμένα από την τέχνη προσθέτουν έναν αέρα κομψότητας στο προσκλητήριο αυτό.

 

  1. Προσκλητήριο γάμου με πινελιές δερματίνης

Προσκλητήριο γάμου με γκρί φάκελος δερματίνης, βαμβακερή κάρτα και εντυπωσιακό δέσιμο. Η ιδανική επιλογή για τα ζευγάρια που επιθυμούν ένα πολυτελές σκηνικό για τη μεγάλη μέρα του γάμου τους.

 

  1. Προσκλητήριο γάμου σε γήινες αποχρώσεις

Προσκλητήριο γάμου σε γήινες αποχρώσεις με το δέντρο της ζωής.  Απλό και όμορφο σε μπεζ και λευκές αποχρώσεις με ιδιαίτερες διακοσμητικές λεπτομέρειες για ένα elegant γάμο.

  1. Minimal Προσκλητήριο γάμου με χρυσές λεπτομέρειες

Αυτό το Minimal προσκλητήριο γάμου με τις καθαρές γραμμές του και την μινιμαλιστική αισθητική, είναι ιδανικό για ένα μοντέρνο γάμο. Η επιλογή της γραμματοσειράς συνδυάζει τη διαχρονική κομψότητα με τη νεωτερικότητα. Οι χρυσές πινελιές του προσθέτουν κομψότητα και στυλ.

  1. Προσκλητήριο γάμου με Καλλιγραφία

Αριστοκρατικό, elegant προσκλητήριο γάμου με λεπτομέρειες σε χρυσό χρώμα και καλλιγραφικά γράμματα στο κείμενο.  Χρησιμοποιώντας την καλλιγραφία δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα και κύρος στο προσκλητήριο του γάμου. Add-on γοητευτικές λεπτομέρειες και στη διακόσμηση του γάμου όπου με την καλλιγραφία μπορούμε να επιμεληθούμε τις κάρτες θέσεων των καλεσμένων, τα μενού, την αρίθμηση ή τα ονόματα των τραπεζιών καθώς και πολλές άλλες λεπτομέρειες και ιδέες εμπνευσμένοι πάντα από το στυλ του γάμου που βάζει την καλλιγραφία στο προσκήνιο.

  1. Προσκλητήριο γάμου με ιριδίζουσες λεπτομέρειες

Προσκλητήριο γάμου σε λευκές αποχρώσεις με ροζ πινελιές που δίνουν μια ρομαντική νότα στον γάμο  σας. Η πολυτελής τεχνική εκτύπωσης στο χαρτί υψηλής ποιότητας δίνει ένα πολυτελές ύφος στο μοναδικό αυτό γεγονός.

  1. Προσκλητήριο γάμου με κομψό αξεσουάρ

Ένα κομψό αξεσουάρ στο προσκλητήριο του γάμου σας μπορεί να απογειώσει και το πιο κλασικό προσκλητήριο.  Ένα μεταλλικό αξεσουάρ με το δέντρο της ζωής σε χρυσό χρώμα σε συνδυασμό με την φουντίτσα και το υψηλής ποιότητας χαρτί προσθέτει έξτρα λάμψη και κομψότητα στο προσκλητήριο σας.

  1. Σκούρο προσκλητήριο γάμου με χρυσοτυπία

Υπέροχο προσκλητήριο γάμου σε σκούρο γκρι χρώμα με χρυσές όμορφες και luxury λεπτομέρειες. Τα χρυσά γεωμετρικά σχήματα καθώς και η κομψή καλλιγραφική  γραμματοσειρά ενίσχύει ακόμη περισσότερο αυτο το luxury προσκλητήριο γάμου.

  1. Προσκλητήριο γάμου με κορδέλα

Πρωτότυπο προσκλητήρια γάμου για έναν elegant γάμο. Υπέροχο, λευκό προσκλητήριο γάμου στολισμένο με μια φαρδιά μπλε κορδέλα που σχηματίζει έναν μεγάλο σε φιόγκο από ύφασμα εξαιρετικής ποιότητας, ιδανική επιλογή για έναν elegant γάμο.

 

  1. Προσκλητήριο γάμου με στεφάνι και τα μονογραμματα των μελλόνυμφων

Προσκλητήριο γάμου σε ιβουάρ  χρώμα με χρυσές λεπτομέρειες για ένα chic γάμο. Εκλεπτυσμένο και απλό. Το στεφάνι με την χρυσοτυπία και τα εκπληκτικά floral closeups αποτυπώνεται στην κάρτα και τον φάκελο.  Η καλλιγραφική γραμματοσειρά που χρησιμοποιήθηκε ξεχειλίζει από κομψότητα.

 

  1. Προσκλητήριο γάμου με Vintage Floral διακόσμηση

Οι ζεστοί τόνοι είναι απαραίτητοι σε έναν γάμο με ρομαντικό στυλ και vintage διάθεση. Αυτό το ιδιαίτερο vintage προσκλητήριο γάμου σε αποχρώσεις του ιβουάρ του σάπιου μήλου και ιδιαίτερο φάκελο απο ριζόχαρτο σίγουρα θα εντυπωσιάσει.

  1. Προσκλητήριο γάμου με έντονα florals

Εντυπωσιακό προσκλητήριο γάμου με έντονα floral μοτίβα που θα σας μαγέψουν από την πρώτη κιόλας ματιά! Τα floral στοιχεία συνοδεύονται απο χρυσά τρίγωνα και η κάρτα με κλείσιμο απο βουλοκέρι συνθέτουν το τέλειο προσκλητήριο.

  1. Γιορτινό προσκλητήριο γάμου 

Festive προσκλητήριο με καλλιγραφία στα ονόματα των μελλόνυμφων που συνδυάζει floral  με χρυσοτυπία. Ο φάκελος σε μπουργουντί χρωμα και το χρυσό antique βουλοκέρι είναι ιδανικά για να προσκαλέσουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε ένα παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο γάμο.

  1. Προσκλητήριο γάμου με βουλοκέρι

Το κλείσιμο τον φακέλων των προσκλητηρίων του γάμου σας με βουλοκέρι προσδίδει διαχρονικότητα και ρομαντισμό. Γι' αυτό εάν πραγματικά επιθυμείτε να δώσετε μια πιο ιδιαίτερη πρόσκληση στους καλεσμένους σας, τότε μη διαστάσετε να σφραγίσετε τους φακέλους σας με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο! Αυτό το μοναδικό προσκλητήριο που συνδυάζει το floral με τη χρυσοτυπία με φάκελο σε λαδί χρώμα και χρυσό antique βουλοκέρι είναι η ιδανική πρόταση αν σχεδιάζετε έναν elegant-rustic γάμο. Το βουλοκέρι μπορεί να είναι στο χρώμα της αρεσκείας σας με μονογράμματα, ημερομηνία ή άλλο σχέδιο της επιλογής σας

  1. Προσκλητήριο γάμου από Plexiglas με ρομαντικά άνθη

Η ομορφιά του plexiglass είναι ότι είναι απίστευτα προσαρμόσιμο. Το Plexiglass είναι ένα υλικό που μοιάζει ακριβώς με το γυαλί. Ωστόσο, είναι πολύ πιο διαφανές και φυσικά ζυγίζει λιγότερο από το γυαλί. Με αυτή την προσαρμοστικότητα, ένα plexiglass προσκλητήριο μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα super-luxe σχέδιο ή να έχει μια πιο μινιμαλιστική προσέγγιση, παρέχοντας τελικά μια επιλογή για να ταιριάζει σε κάθε στυλ γάμου. Οι φίνες πινελιές του floral στις απαλές αποχρώσεις ροζ καθιστούν αυτο το προσκλητήριο την ιδανική επιλογή για έναν ανοιξιάτικο ή καλοκαιρινό γάμο γεμάτο με λουλούδια.

 

  1. Προσκλητήριο γάμου με μοντέρνο σκίτσο λουλουδιών

Το ιδανικό προσκλητήρια για έναν ρουστικ γαμο. Υπέροχο προσκλητήριο γάμου με λεπτομέρειες από κλαδιά και φύλλα λουλουδιών και δέντρων σε συνδυασμό με κάρτα απο οικολογικό χαρτί και δέσιμο απο σπάγκο.

 

Τα προσκλητήρια γάμου είναι η πρώτη επαφή που θα έχουν οι καλεσμένοι σας με τον γάμο σας. Είναι φυσικό να θέλετε να τους εντυπωσιάσετε από την πρώτη στιγμή με κάτι ιδιαίτερο. Στην Cosmos Events είμαστε δίπλα σας για να ξεχωρίσετε και να φτιάξετε κάτι μοναδικό!