Το καλάθι μου

Το Καλάθι σας

Blog
Γιατί τα γούρια αποτελούν τα τέλεια δώρα Χριστουγέννων;

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και παρά το γεγονός ότι είναι εποχή εορτών, δείπνων, συναντήσεων με φίλους και συγγενείς, επομένως εποχή χαλάρωσης και διασκέδασης, πρέπει να παραδεχτούμε ότι έχουν και μια αγχωτική πλευρά, αυτή της προσφοράς των δώρων. Θέλουμε να δείξουμε στους σημαντικούς για εμάς ανθρώπους ότι τους σκεφτόμαστε. Θέλουμε να τους εκπλήξουμε, να τους φτιάξουμε τη διάθεση και να τους ευχαριστήσουμε που αποτελούν μία ξεχωριστή παρουσία στη ζωή μας. Συχνά όμως ξεμένουμε από ιδέες και το σημερινό μας άρθρο έρχεται να δώσει λύσεις στο πρόβλημα αυτό και λόγους για τους οποίους τα γούρια, είναι τα τέλεια Δώρα Χριστουγέννων.

Continue ReadingΓιατί τα γούρια αποτελούν τα τέλεια δώρα Χριστουγέννων;
32 Ιδέες για ένα παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο γάμο!

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου, τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή που όλοι περιμένουμε με χαρά. Θα μπορούσε λοιπόν να γίνει η ιδανική εποχή για το δικό σας ονειρεμένο γάμο. Ένας γάμος τα Χριστούγεννα έχει σίγουρα διπλή δόση μαγείας. Λίγο η ζεστασιά της χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας, σε συνδυασμό με το χαρμόσυνο γεγονός του γάμου το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα παραμυθένιο και πάρα πολύ ρομαντικό. Εμείς θα σας δώσουμε ιδέες για να προσαρμόσετε την πιο όμορφη στιγμή της ζωής σας στην πιο μαγική εποχή του χρόνου και να είναι ο δικός σας χριστουγεννιάτικος γάμος  ο πιο εντυπωσιακός!

Continue Reading32 Ιδέες για ένα παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο γάμο!
20 κομψές γαμήλιες προσκλήσεις για κάθε στυλ γάμου

Τα 20 προσκλητήρια γάμου που πρέπει οπωσδήποτε να δεις!

Ανεξάρτητα από την εποχή, ένας γάμος πρέπει να αντικατοπτρίζει αυτό που ταιριάζει περισσότερο στις προτιμήσεις του ζευγαριού. Το γαμήλιο προσκλητήριο είναι μια εισαγωγή σε αυτό που περιμένει ο καλεσμένος να δει την ημέρα του γάμου. Τα ονειρικά florals, οι χρυσές πινελιές, τα προσαρμοσμένα μονογράμματα και οι εκπληκτικές γραμματοσειρές αποπνέουν ανυπέρβλητη κομψότητα.

Continue Reading20 κομψές γαμήλιες προσκλήσεις για κάθε στυλ γάμου
Τα 10 πιο δημοφιλή λουλούδια για την νυφική ανθοδέσμη!

Πολλά ζευγάρια όταν φθάνει η άνοιξη και κυρίως το καλοκαίρι, αποφασίζουν να παντρευτούν. Αυτό συμβαίνει γιατί η εποχή διαθέτει τις ιδανικές καιρικές συνθήκες για μια όμορφη υπαίθρια τελετή, αλλά και γιατί η φύση προσφέρει μια πληθώρα λουλουδιών για ανθοδέσμες και διακοσμήσεις. Πραγματικά υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από εξαίσια άνθη που μπορούν να ομορφύνουν κάθε γάμο, κάνοντας ακόμα πιο γλυκιά την μοναδική αυτή εμπειρία της ζωής σας. Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει σε μια λίστα τα 10 πιο δημοφιλή λουλούδια για την νυφική ανθοδέσμη. Στην νυφική ανθοδέσμη εκτός από την πληθώρα των στυλ και των χρωμάτων, πρέπει να σκεφτείτε ποια λουλούδια θέλετε να κρατάτε! Παιώνιες, τριαντάφυλλα, ανεμώνες και άλλα επτά μπουμπούκια και άνθη που αγαπάμε να βλέπουμε συχνότερα στις νυφικές ανθοδέσμες!

Continue ReadingΤα 10 πιο δημοφιλή λουλούδια για την νυφική ανθοδέσμη!
Το απόλυτο χρονοδιάγραμμα οργάνωσης γάμου

1 στοιχεία για την 6 των 13 συνολικό

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ & ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Made with by wedoo