Σχετικά με εμάς

Καλωσορίσατε στον Cosmo μας…

Με πολλές και μοναδικές ιδέες και προτάσεις, με στόχο το πρωτότυπο και κομψό αποτέλεσμα και με οδηγό την υψηλή αισθητική, σας ταξιδεύουμε στον κόσμο της ονειρεμένης εκδήλωσης, του δικού σας γάμου ή της δικής σας βάπτισης. Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις για κάθε σας επιθυμία και ανάγκη. Αναλαμβάνουμε όλη την οργάνωση της εκδήλωσης, από το προσκλητήριο και τη μπομπονιέρα μέχρι τη φωτογράφιση και τη διακόσμηση, δίνοντας ένα ολοκληρωμένο αισθητικά αποτέλεσμα και βοηθώντας σας να κερδίσετε χρόνο, κόπο αλλά και χρήμα

Στο ζεστό και φιλόξενο χώρο μας, στο κατάστημά μας, θα μπορέσουμε να σχεδιάσουμε μαζί σας τη δική σας περίσταση, να κάνουμε μαζί ένα μαγικό ταξίδι δημιουργίας. Το ταξίδι μας αυτό ξεκινά με ιδιαίτερα προσκλητήρια και πρωτότυπες μπομπονιέρες, συνεχίζει με την  ευφάνταστη διακόσμηση και τον ανθοστολισμό της εκδήλωσης σας, την καλλιτεχνική φωτογράφιση και κινηματογράφιση, ποιοτική μουσική κάλυψη και ολοκληρώνεται στο χώρο της δεξίωσης με τη συνολική επιμέλεια του χώρου.

Συνοδοιπόροι σε αυτό το μαγικό ταξίδι το εξειδικευμένο προσωπικό μας, που αποτελείται από καταξιωμένους ανθοδέτες και διακοσμητές, βραβευμένους κινηματογραφιστές και φωτογράφους καθώς επίσης και από στυλίστες, γραφίστες και μουσικούς παραγωγούς, το οποίο θα είναι πάντα δίπλα σας για να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο που θα είναι απόλυτα προσαρμοσμένος στις δικές σας επιθυμίες και απαιτήσεις.

Ελάτε, λοιπόν, να σχεδιάσουμε μαζί την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής σας και να την κάνουμε να μείνει αξέχαστη σε όλους! Γιατί όλοι εμείς στην Cosmos events δημιουργούμε μοναδικές στιγμές με αναμνήσεις που κρατούν για πάντα….